Ernst-Jan te Winkel

Administratie - Belastingen & Advies

Hoe kan ik dat voor u doen?

 

Na 27 jaar ervaring opgedaan te hebben bij twee Top 10-accountantskantoren is mijn droom werkelijkheid geworden en heb ik mijn eigen kantoor opgezet waarmee ik mijn klanten van dienst kan zijn met al mijn opgedane ervaringen.

Vanaf januari 2017 bied ik mijn diensten aan op het gebied van Administratie, Belastingen en Advies onder de naam Ernst-Jan te Winkel.

Mede dankzij mijn jarenlange ervaring in de accountancy-wereld werk ik nauw samen met mijn klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Ik streef er naar om u snel, flexibel en accuraat te ondersteunen bij al uw administratieve, belastingtechnische en advies-vraagstukken. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Mijn uitgebreide netwerk stelt mij in staat vraagstukken buiten mijn scoop voor te leggen aan een deskundige op dat gebied, om zo de beste oplossing voor u te vinden.

Kortom, ik kan u op vele terreinen bedienen en adviseren.